Záchranářská voda

No tak letos to byl fičák. To jako že jsme během 3 dnů sjeli z Vyššího brodu do Boršova. Což se nám snad za celou historii nepovedlo.

Sraz byl letos v pátek ve Vyšším Brodě. Tam byla naše letošní základna. Přes noc se pěkně vypršelo tak aby nás to v dalších dnech netrápilo. V sobotu jsme měli jasný cíl, dojet do Zátoně k Fíkovi. Cestou se nic zvláštního nestalo až na to že část z nás viděla přistávat vrtulník pro zraněného vodáka v Herbertově. Zdatně tam asistovali také hasiči. Nám se naštěstí nic nestalo, ale Aleš a Pája si při záchraně lodi šahli na dno svých sil. V Rožmberku se podařilo Alešovi vypadnout z raftu při sjezdu šlajsny.

V neděli byl náš cíl kemp pod Krumlovem. Cože se také povedlo. Kdo se kolikrát cvaknu si bohužel nepamatuji, protože na tomto úseku je několik jezů, které si vzali svou daň. I tento den bylo parádní počasí.

Poslední den už v hodně malé skupince Turci a Sojkovic jsme zdolali zbývající úsek až do Boršova. Na vodě nebyl doslova nikdo. Zastavili jsme se na plackách a vyzkoušeli nový jez v Boršově. Což byla veliká sranda. Raftu se podařilo sjet asi až na potřetí 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *